Për ne

ITKosova bën dizajnimin e webfaqeve në mënyre profesionale, me CMS (Content Management System) formë e cila mundëson editimin, ndryshimin e faqeve me një praktike mjaft të leht dhe pas pasur nevoj për webdizajer. Pra, nuk keni nevoj të dini webdesign, apo të përdorni vegla të posaqme. Krejt cka duhet te dini është të keni njohuri themelore në WORD.


Metodologjia e puës tonë është: Se pari merren kërkesat e klientit, pas analizes nga ekipi yne bëhet vizatimi në formë JPEG/PNG  i faqes si ide/propozim ne 3 vizatime të ndrsyhme. Pastaj, pas perzgjedhjes së njerit nga dizajnet e propozuara nga ne, bëhet prerja (slicing) i vizatimit pastaj integrimi dhe programimi i webfaqes.

Ejani dhe binduni në përpikmërinë dhe kualitetin tonë. 


ITKosova gjithashtu ofron edhe hapsirë për webfaqe - WEBHOSTING, me çmime të volitshme.
 

Shërbime

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.