Wirelesa Industrial

Pasi qe qasja ne internet ne ditet e sodit eshte shume esenciale atehere rendesi e veçante qe klientet tuaj te mos e ken kete problem, pra te qasen ne cdo kohe pa thene " A ban me restartu wirelessin?"

Mbulimi me wireless industrial eshte zgjidhja e vetme e cila munde te mbaj 1000 klienta pa problem dhe ka mbulueshmeri shume te mire.
Ska me bllokada. 
Perveq qe funskionaliteitn  edhe efikasitetin e kane 100% keto wirelese kane edhe dizajn perfect gje te cilin veq se do tia shtojne bukurine Hotelit tuaj apo lokalit tuaj apo objektit tuaj ne pergjithsi.

Shërbime

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.