Web Hosting

ITKosova ofron hapsirë për internet - WEB HOSTING dhe DOMAIN me çmime mjaft të volitshme.

 

 

Cmimet e pakove jane si vijon:

Hapsira: 250 MB
Trafiku: 10000 MB
e-maila: 10
databaza: 5
FTP account: 10
Subdomain: 10
Parked domain: 0
Addon Domain: 0
Hapsira: 650 MB
Trafiku: 15000 MB
e-maila: 20
databaza: 10
FTP account: 20
Subdomain: 20
Parked domain: 5
Addon Domain: 1
Hapsira: 2000 MB
Trafiku: 30000 MB
e-maila: 50
databaza: 25
FTP account: 30
Subdomain: 25
Parked domain: 10
Addon Domain: 5
Hapsira: 6000 MB
Trafiku: 70000 MB
e-maila: 500
databaza: 100
FTP account: 100
Subdomain: 100
Parked domain: 10
Addon Domain: 5

Ndërsa cmimet për domain në .com, .net, .biz, .org ...etj janë vetëm 10 eur në vit.

 

Shërbime

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.