Web dizajn

ITKosova mundëson që me dizajnimin e webfaqeve t’u caseni klienteve me produktet apo shërbimet tuaja edhe në mënyre interaktive dhe profesionale, dhe me një pamje të re, moderne, e me dizajn të përkryer të cilat ne i dizajnojmë si në format me CMS Content management system që nënkupton faqe 100% të editueshme të cilat mundesojnë ndryshimet në kohë reale për të gjithë ata të cilët deshirojnë që të janë aktiv në ndryshimet në webfaqet e tyre duke qenë të pamvarur nga webdizajneri.

Në të njejtën kohë realizojmë edhe webfaqet Flash/XML të cilat jane faqe ideale për kompani të cilat nuk kanë nevoj për shumë ndryshime në webfaqet e tyre për nje kohë me të gjatë.

 


Shërbime

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.