Facebook marketing

Duke pasur parasysh se një pjes bukur e madhe njerzve në ditët e sodit gjith ditën janë në internet atëhere ska se si qe shumica e tyre mos të jenë edhe në facebook. Jeta është bërë teper dinamike në ditët e sodit, kjo i bjer që dikush ndoshta me ditë të tëra nuk i bie të shikoj televizor por gjithsesi ka qenë i kyqyr në internet dhe në facebook.  Ndoshta një prej marketingut më me ndikim në ditët e sodit është reklamimi në facebook. E një perparsi edhe më e madhe është që tashmë Kosova është e pranuar si shtet në kët rrjet soccial

Përparsitë/mundësitë e facebook-ut:

1. Mundë të zgjidhet vetëm një  shtet/qytet apo disa shtete/qytete në mënyre selektive psh vetem Shqipëria dhe Kosova dhe te zgjedhen vetëm Tirana dhe Prishtina pasiqë aty ndoshta e keni target grupin e njerzve qe kanë potencial blerjeje

2. Mundë të caktohet grupmosha  dhe gjinia qe kujt ti del reklama psh nëse në shitje keni buzëkuq atëher ajo ska përse ju del meshkujve si dhe mundë tju dali femrave nga mosha 16 deri 55 vjeç apo diçka të ngjashme.

3. Reklama mundë të bëhet qoft edhe për një ditë apo një periudhë të caktuar kohore.

5. Promoivimi kur ju keni oferta speciale kur periudha e ofertes e limituar ( mundë të shkohet për cdo ditë deri sa sasia të hargjohet)

SI dhe X mundësi të tjera që llojet e tjera të marketingut nuk i kanë

Për më shumë informata ju lutem lajmërohuni në tel: +377 44 318097 ose na gjeni ne facebook http://www.facebook.com/itkosova

Shërbime

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.