Home

E dimë që do të thoni " ... une skam nevoj për webfaqe se kam boll punë... edhe kam boll klient... por mos harroni se edhe CocaCola ka boll punë edhe SONY edhe Mercedesi edhe Apple edhe...edhe...por, të gjitha kanë webfaqe.
Mos të kesh webfaqe në ditët e sodit është sikur të mos kesh vizitkartë ( në kohën e kaluar dhe tash). Pra firma juaj punon, vepron por, klienti nuk e din se ku gjindesh, çka punon dhe si të bjen në kontakt me ju.

Është domosdoshmeri njëkohësisht marketing online 24 orë pa u ndalur. Çdo reklamë e firmës tuaj si në TV, gazetë, radio, bilboard etj është e kohëpaskohshme dhe afatshkurtër,  hiqet.... i vetmi marketing 24 në dite, 7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit është webfaqja juaj.

Dizajnojeni webfaqen meniher dhe mos humbni kohë dhe para. Web faqja nuk është harxhim parash por investim i qëlluar dhe fitimprurës

Web Design: Projektet e fundit nga ITKosova

Copyright © 2007-2013 ITKosova N.SH. Tel: +377 44 318097 Tel: +386 49 318097 e-mail: info@itkosova.com.

All Rights Reserved.